top of page
Computer
Mariel.nl diensten

Ondernemen is een voortdurend proces van het finetunen van de diensten die je aanbied. Zo startte ik in 2020 (opnieuw) mijn eigen bedrijf met een uitgebreid dienstenpakket van fotograaf, fotobewerking, dtp, grafisch design, allerhande digitale klusjes, online trainer voor cursus Gimp en Photoshop en webdesign. 

Met de tijd zijn er werkzaamheden een beetje stoffig geworden, zoals fotografie en fotobewerking, maar webdesign is juist de pan uit gerezen want daar is momenteel meer vraag naar.  Lang verhaal kort: Ik doe alles wat te maken heeft met het creëren van beeld voor jouw projecten. 

Sinds kort doe ik ook mee met de AI gekte. Dat betekent voor jou als klant dat geen opdracht meer te gek is. Werkelijk alle soorten beeld is te maken. Je hoeft alleen maar goed te kunnen omschrijven wat je precies zoekt. En daar help ik je nu juist mee.  Ik heb aan een paar woorden genoeg om te peilen wat iemand nu precies zoekt. Juist als je nog niet helemaal precies weet wat en hoe je het allemaal precies wilt hebben, ben je bij mij aan het juiste adres.

bottom of page