top of page

Mariel.nl diensten

Ondernemen is een voortdurend proces van het finetunen van de diensten die je aanbied. Zo startte ik in 2020 (opnieuw) mijn eigen bedrijf met een uitgebreid dienstenpakket van fotograaf, fotobewerking, dtp, grafisch design, allerhande digitale klusjes, online trainer voor cursus Gimp en Photoshop en webdesign. 

Met de tijd zijn er werkzaamheden een beetje stoffig geworden, zoals fotografie en fotobewerking, maar webdesign is juist de pan uit gerezen want daar is momenteel meer vraag naar.  Lang verhaal kort: Ik doe alles wat te maken heeft met het creëren van beeld voor jouw projecten. 

Sinds kort doe ik ook mee met de AI gekte. Dat betekent voor jou als klant dat geen opdracht meer te gek is. Werkelijk alle soorten beeld is te maken. Je hoeft alleen maar goed te kunnen omschrijven wat je precies zoekt. En daar help ik je nu juist mee.  Ik heb aan een paar woorden genoeg om te peilen wat iemand nu precies zoekt. Juist als je nog niet helemaal precies weet wat en hoe je het allemaal precies wilt hebben, ben je bij mij aan het juiste adres.

Fotobewerking en AI

Fotobewerking en AI

Heb je beeld nodig voor website, blog of social media? Of voor print of drukwerk? Ga dan niet uren zoeken naar een plaatje, maar neem even contact op. Ik creëer de meeste plaatjes binnen een mum van tijd. Desgewenst pas ik ze nog even aan voor de finishing touch. 

Daarnaast kan ik je advies geven over stockfoto's en het gebruik van AI afbeeldingen i.v.m. privacy en eigendomsrechten. Je kunt niet zomaar alle afbeeldingen die je op internet vind op je website plaatsen. Daar zijn regels voor.

Web(shop) design

Web(shop) design

Samen een website maken met het programma Wix of een webshop met Shopify?

De meeste ZZP-ers willen graag zelf hun website maken/beheren. Velen hebben alleen geen idee waar te beginnen. Ben jij ook zo iemand?  Neem dan contact op. Mijn werkwijze is nl. dat we samen werken aan je website. Tot op het punt waar jij zelf de touwtjes in handen krijgt.  

De websites die we maken zijn responsive en voorzien van extra's zoals geanimeerde onderdelen voor een dynamische look. Een blog, webshop of gallerij zijn ook mogelijk. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Product Fotografie en Mock-ups

Product Fotografie en Mock-ups

Eenvoudige product fotografie, het vrijmaken en verbeteren van door jou gemaakte foto's. Eventueel professionele studiofoto's simuleren d.m.v. AI.  Naast productfotografie maak ik ook mock-ups, deze kun je steeds weer voorzien van een nieuwe afbeelding zodat het algemene beeld op bijv. je website of catalogus er strakker uitzien dan bij los gemaakt foto's. 

Productfotografie is ook mogelijk op locatie.

Ik kan jou ook leren hoe je zelf mooie productfoto's of mock-ups kunt maken.

bottom of page