top of page
  • Foto van schrijverMariella Wassing

Schilderij Joy


Dit is Joy, één van mijn twee Corgi's. Joy is een Welsh corgi Cardigan uit een nestje van de fokker Milligenhof. Ze was de kleinste van het nest, en als pup al zo mooi. En nu heb ik haar vastgelegd met olieverf op een houtpaneel in de maat 40 x 50 cm.

Ik gebruik voor het schilderen altijd de wateroplosbare olieverf Cobra van Talens omdat de huiskamer ook mijn atelier is. Dit stinkt lang niet zo en je kunt je kwasten makkelijk schoonmaken met water en vloeibare zeep.


Het schilderij is in het echt veel mooier en dieper van kleur, dat komt op een foto nooit helemaal goed over.


Wil jij ook een schilderij van je hond, kat, paard of ander lievelingsdier? Dat kan! Neem contact met mij op voor meer informatie. Waar mogelijk kom ik zelf langs om foto's te maken zodat ik schilderen kan vanuit levendige herinnering, dat werkt het beste. Schilderen vanaf aangeleverde foto's kan ook. En je mag altijd even komen kijken naar het werk dat ik al heb staan.


Cadeaubonnen zijn ook mogelijk. Een schilderij is tenslotte een cadeau voor het leven, je moet er wel even op wachten want olieverf droogt langzaam en een schilderij is ook niet binnen één dag klaar ;-)

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zeearend

Comments


bottom of page