plateelschilder- klederdracht

Portretten

Het schilderen van portretten is fantastisch om te doen. Ik vind het een uitdaging om vooral de gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Hoe expressiever de uitdrukking, des te leuker ik dat vind.

Mariel.nl - schilderijen in opdracht

Olieverf portretten Mens & Dier

Een olieverfportret is een prachtig kado. Het legt herinneringen vast met meer passie en gevoel dan een foto kan weergeven. Over elke millimeter van het doek is nagedacht. Welke kleur, warm of kouder? licht of donker?
Olieverf portretten

Schilderij of illustratie in opdracht

Een schilderij blijft langer mooi dan een foto in een lijst. Bovendien heeft een  schilderij meer emotionele waarde. Ik maak schilderijen met hoogwaardige water oplosbare olieverf van Talens Cobra. De ondergronden waar ik op werk lopen uiteen van olieverf papier tot  canvas en houten panelen. Ik kan ook rechtstreeks schilderen op meubelstukken. Geen onderwerp is me te gek, of dat nu mensen, dieren, auto’s, motoren of je kanariepietje is.

Voor een indicatie van de prijs klikt u hier.

blogberichten

Cyperse kat met groene ogen

Cyperse kat met groene ogen

Een hele uitdaging, voor het eerst schilderde ik een huisdier in "full detail" haartje voor haartje. Wat ontzettend leuk is om te doen. Je moet er wel veel geduld voor hebben 😉  Maar het resultaat is er wel naar. Ik ben er trots op. Daarom heb ik hem ook op Werk aan...

Pin It on Pinterest

Share This