top of page
  • Mariella Wassing

Oilpainting Joy de Corgi

Vandaag ben ik begonnen met een schilderij van mijn corgi hond Joy. Ik besloot het hele proces te filmen, zodat je kunt zien hoe mijn schilderijen tot stand komen.

Het ging niet helemaal zoals ik wilde maar het resultaat valt me mee. Ik gebruikte de standaard van een oude tafellamp om mijn webcam op de juiste hoogte te krijgen. Het beeld blijft een beetje schuin, maar beter dan dit kan ik het niet krijgen. Tegen de tijd dat ik de hele opstelling klaar had werd het donker. Gelukkig heb ik een daglichtlamp op mijn schilderplek, alleen die zorgt voor schaduw van een andere kant. Dus toen moest ik de webcam weer verplaatsen naar een betere plek.

Maar eindelijk heb ik het toch voor elkaar ;-)


Info over het te schilderen kunstwerk:

Model: Joy of voluit Heavenly Hazel van de Milligenhof

materiaal: geprepareerd houtpaneel - 50 x 40 cm

medium: Talens Cobra olieverf op waterbasis

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page