top of page
  • Mariella Wassing

Gratis wallpapers voor je pc

Omdat ik deze kunstwerken toch graag maak, en ze anders stoffig worden op mijn harde schijf, heb ik er een aantal omgezet tot bureaublad achtergrond of wallpaper. Standaard in de maat 2560 x 1440 px. Deze maat is ook geschikt voor een beeldscherm van 1920 x 1080.

Alle afbeeldingen test ik zelf als bureaublad achtergrond voor mijn eigen computer. Als een ontwerp 24 - 48 uur op mijn scherm te zien is, en ik vind het nog steeds een mooi plaatje, is ie geslaagd voor de gratis wallpaper map.

Sommige afbeeldingen lijken wat aan de donkere kant, maar als het eenmaal op je bureaublad staat, is het heel mooi. Mapjes en bestanden steken goed af tegen de donkere achtergrond, dan hoef je niet te zoeken.

Binnenkort volgen er nog meer, ook meer fleurige ontwerpen en rustiger beeld. *Download ze gerust

Heb je interesse in één of meerdere afbeeldingen? Bijv. voor een grote print aan de muur? Achter acrylglas zijn ze geweldig! Zeer decoratief. Neem even contact op voor de mogelijkheden.


(*alleen voor eigen gebruik ;-)0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page