• Mariella Wassing

Een kerstwens

Om vast een beetje in de stemming te komen, heb ik een kerstkaart getekend, geïnspireerd door de prachtige tekeningen van Anton Pieck waar ik als kind al met bewondering naar keek. En we kennen hem natuurlijk ook van de sfeervolle beelden van de Efteling. Terwijl andere kinderen uitkeken naar de grote attracties, keek ik meer naar hoe alles eruit zag. De magische sfeer en de prachtige plaatjes die de sprookjes compleet maakten. Deze kerstkabouter is er eentje van trio kabouters die tijdens kerst gezellig muziek maakten op straat.

Het is de allereerste keer dat ik zelf probeer om met een digitaal programma de tekeningen van Anton Pieck te evenaren. En naar mijn idee best aardig gelukt. En met een lekker kerstdeuntje eronder, werd het een leuk filmpje zo.


Bedankt voor het bezoeken van mijn website, ik wens je een fijne kerst met wellicht een vlokje sneeuw, en een voorspoedig en gezond 2022. In de numerologie is 222 een engelen getal dat zegt dat alles goedkomt, google daar maar eens op ;-)
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven