top of page
  • Foto van schrijverMariella Wassing

Alleen de allermooiste fractals zijn goed genoeg

Heel langzaam groeit mijn verzameling fractal kunstwerken. Alleen de allermooiste mogen er nog op. De kunstwerken waar ik zelf geen genoeg van kan krijgen, die blijven aantrekken en roepen: "Kijk naar mij!"

Fractals zijn geweldig, het is heel rustgevend om er mee bezig te zijn en je te laten verbazen door al die prachtige vormen en kleuren die voorbij komen. De één nog mooier dan de ander. En ga dan maar eens kiezen. Soms duurt het uren voordat ik de juiste combinatie van kleuren en vormen bij elkaar heb. En soms verschijnen ze als vanzelf op mijn beeldscherm. Het blijft me verbazen.

Neem gerust een kijkje in mijn album. En kom nog eens terug, want er zullen zeker nog fraaie stukken bijkomen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page