Mariel.nl - Leren en creëren

hulp nodig bij ontwerp?

Het lijk zo makkelijk, even een flyertje maken, maar halverwege blijkt dat het toch allemaal niet zo makkelijk is als gedacht. Het programma wat je gekozen hebt, doet niet wat jij wil. De plaatjes zien er niet mooi genoeg uit. En als na uren zwoegen blijkt dat je helemaal niets snapt van het productie proces van de drukker, is het moment dat je je laptop het raam uit wilt smijten ineens heel dichtbij. Op dat moment zou het fijn zijn als je hulp had. Iemand die met je meedenkt en weet hoe grafische zaken in elkaar steken.

Heb je hulp nodig? 

 

k

Website ontwerp

Er zijn vele programma’s waarmee je zelf een website kunt maken. Er zijn er niet zo heel veel die ook op de lange termijn prettig zijn. Ik kan je helpen bij je keuze, en helpen bij het inrichten van je eigen website, zodat je uiteindelijk zonder hulp verder kunt.

Logo ontwerp

Logo ontwerp is een vak apart, uiteraard kun je dat ook zelf doen. Kom je er zelf niet uit, dan neem ik het stokje graag van je over. Door intensief samenwerken met behulp van Microsoft Teams en Whatsapp kun je al snel je logo gebruiken voor je bedrijf.

Social Media berichten

Elke keer weer een nieuw social media bericht maken vergt handigheid, inspiratie en doorzettingsvermogen. Er zijn handige programma’s die jou daarbij kunnen helpen.  Ik geef daarin graag advies en hulp bij het gebruiken van de software.

Inspiratie

Heb je geen inspiratie? Zit je er even helemaal doorheen of heb je zin om je laptop door het raam te gooien? 
Niet doen, neem contact op, twee weten meer dan één.

i

Drukwerk verzorgen

Ook voor opvallende raambelettering, in het oog springende autobelettering, strakke visitekaartjes en briefpapier, posters, stickers etc. etc. kun je terecht bij Mariel.nl. We ontwerpen alles samen.  

Fotografie

Fotografie en fotobewerking zijn mijn sterkste kanten. Wil je het zelf doen, maar vindt je het fijn dat er even iemand met je meekijkt voor een beter resultaat? Neem dan contact op. 

MIJN WERKWIJZE

Heb je hulp nodig bij één of meer van bovenstaande zaken? Neem dan contact met mij op via de knop. Dit is de link naar mijn online kalender zodat je een datum en tijd kunt plannen die jou goed uitkomt. Het eerste half uur is altijd gratis en vrijblijvend. Die tijd gebruiken we  dan om kennis te maken. Meestal is dan al duidelijk of en hoe ik jou kan helpen. 
Daarna kun je tijd vooraf inkopen vanaf € 25,00. Hoe groter de strippenkaart, des te goedkoper mijn tijd. Je bepaalt dus zelf wat jouw budget is voor mijn hulp.

Dit ben ik

Mariella Wassing

Mariella Wassing

Eigenaar Instructeur Ontwerper

Pin It on Pinterest

Share This