Waar staat die subtitel voor?

Je kunt bij mariel.nl leren hoe je mooie afbeeldingen kunt creëren. Maar je kunt mij ook gewoon een opdracht geven. Dan creëer ik iets voor jou. Vandaar leren én creëren.
Dus vanaf nu plaats ik niet alleen meer blogberichten met handgeschilderde schilderijen, maar ook andere projecten waar ik mee bezig ben. Ter inspiratie, zodat je kunt zien waar ik jou zoal mee kan helpen.

Wat kan ik je zoal leren?

Hieronder zie je de pictogrammen van de programma’s waarmee ik je verder kan helpen.

plateelschilder- klederdracht

Foto’s bewerken met Gimp en G’Mic

 

Heb jij nog nooit gewerkt met een grafisch programma en zou je het graag willen leren, of wil je weten of het “iets” voor je is?  Kijk dan eens op cursusgimp.nl
De cursussen zijn geschikt voor iedereen. De oudste cursist die de cursus helemaal afgerond heeft, was 92!  Dus je bent werkelijk nooit te oud om te leren.  
Ik heb de cursus zo opgebouwd dat je in je eigen tempo alle lessen eenvoudig kunt volgen. Vrijwel elke les heeft een instructie video. Er zijn ook leuke oefeningen waarmee je de geleerde stof in praktijk kunt brengen. Je hoeft helemaal niet superslim te zijn om deze cursus te doen, het enige wat ik van je vraag is een kleine beetje kennis van het programma Windows. Het is wel handig als je weet hoe je een bestand op moet slaan op je computer.

Het mooiste compliment dat ik regelmatig hoor is dat ik een engelen geduld heb en een rustige manier van werken. Lees hier de reviews van de basiscursus.

Voor Gimp heb ik een complete cursuswebsite met een online basiscursus en twee vervolg cursussen, en daarnaast nog een groeiend aantal leuke tutorials voor extra skills.

Wil je meer weten over leren hoe je foto’s kunt bewerken met het programma Gimp? Ga dan naar www.cursusgimp.nl

Liever niet zelf doen? Maar wel een klusje beeldbewerking?

Ook prima! Neem contact op met mij, en vertel me waar ik je mee kan helpen.  

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This