top of page

Fotobewerking

Vooral foto's van herinneringen aan dierbaren hebben soms een bewerking nodig. Een mooie duidelijke foto is dan gewild maar vaak niet voor handen of alleen in een heel klein formaat dat niet mooi genoeg is om te printen. Het voorbeeld hieronder is i.v.m. privacy en portretrecht een afbeelding van mijzelf. De foto die ik gebruikt heb, is een webcam afbeelding en niet geschikt om af te drukken op groot formaat. Maar de digitale versie kan wel afgedrukt worden op een veel groter formaat.

Er is heel veel mogelijk in digitale fotobewerking, denk alleen al eens aan puistjes op die ene perfecte foto, een ex op die leuke familiefoto die er echt af moet, of juist een geliefde die er niet bij kon zijn en die je juist wel op de groepsfoto zou zien. Vraag er gerust naar. Een foto van je hond is er maar één en maar als je niet kunt kiezen uit al die leuke foto's van je hond, waarom dan niet gewoon 3 foto's in één kunstwerk? Of heeft die ene perfecte foto van je hond een hele foute achtergrond? Ook geen probleem!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. In de digitale wereld kan bijna alles, wonderen duren iets langer ;-)

Van foto naar kunstwerk 

Ben je op vakantie geweest en vallen de foto's toch een beetje tegen? Er is nog heel veel mogelijk. Ik maak van jouw vakantie foto's een prachtig groot formaat kunstwerk voor aan de muur.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

bottom of page