top of page

Veel gestelde vragen

Olieverfschilderijen
 • Wanneer is een besteld olieverfschilderij klaar?
  Dat hangt volledig af van de maat van het schilderij en wat er op komt. Een klein schilderij met 3 verschillende portretten kan langer duren dan een groot schilderij met één portret. 
  Gemiddeld duurt een schilderij van ong. 40 x 50 cm met één portret, huisdier of object ong. een maand. Olieverf heeft een langere droogtijd dan acrylverf.

   

 • Wat kost een olieverfschilderij?
  De prijs van een schilderij hangt af van de maat en wat het onderwerp is. Gemiddeld kost een schilderij zonder lijst, maat 40 x 50 cm, met één portret, huisdier of object ong. € 450,00. Schilderijen met een combinatie van meerdere objecten of portretten hebben een meerprijs. 
  Vraag altijd een vrijblijvende prijsopgave aan dan sta je niet voor verrassingen.

   

 • Ik vind het schilderij toch niet zo mooi, kan ik mijn geld terugkrijgen?
  Je betaalt je schilderij pas als het klaar is en je 100% tevreden bent. 
  Je kunt een enkele wijziging laten aanbrengen als je de eerste keer het resultaat gezien hebt. Levert dat geen verbetering op, dan wordt het schilderij niet verkocht.

   

 • Kan ik een schilderij ook laten afdrukken op papier? 
  Ja, ik kan een hoge resolutie foto (laten) maken van het schilderij welke je kunt gebruiken om af te drukken bij elk gewenste online drukker.

   

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel hem gerust via mijn contact formulier of het chat venster. Geef me even de tijd om te reageren. Ik moet ook wel eens boodschappen doen ;-)

bottom of page