Waarom Mariel.nl?

 

  1. Mariel.nl is geen standaard ontwerpbureau. Ik ontwerp het liefst met een kunstzinnige inslag, een groot gevoel voor creativiteit en een drang naar vrijheid. Maar wel alles in overleg met de klant. Wil je iets aparts, iets anders dan wat anderen doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Bijna alles is mogelijk, just ask!
  2. Daarnaast heb ik geen duur pand, geen auto van de zaak, en geen personeel. Dus ik kan mijn prijzen laag houden.
  3.  Als je liever zelf je foto’s wilt bewerken, maar je weet nog niet goed hoe, help ik je graag op weg d.m.v. een online cursus met het gratis programma Gimp. Deze is voor iedereen eenvoudig te volgen.
  4. Ik heb jaren gewerkt als print operator bij een reclame bedrijf waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met het afdrukken van digitale bestanden.
  5. Ik weet veel over groot formaat printwerk, digitaal drukwerk en belettering. dus het laten bedrukken van materialen voor promotie en reclame, kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

 

Pin It on Pinterest

Share This